Tidligere kurs «Bedre Tarmhelse» holdt 6.4.2022

Ina Bermann og jeg avholdt kurs 6. april 2022 om bedre tarmhelse og her er beskrivelsen av kurset. Vi planlegger nye kurs senere.

«Magiske Hormoner»

Onsdag 6. april 2022

Kl. 18.30

Samfunnshus Vest, Røa, «hjørnestue» i 2. etasje

Kroppen vår et er selvregulerende system som hele tiden søker mot å opprettholde balansen under de ulike prøvelser den utsettes for i form av ernæringsstatus, psykiske og fysiske påkjenninger.
Hormoner er en svært viktig del av dette systemet og derfor vil hormoner i balanse gi deg en opplevelse av en kropp som spiller på lag med deg.

 • Visste du at det er en sammenheng mellom hormonproduksjonen og vektøkning?
 • Visste du at det er hormoner som styrer søtsug og sultfølelse?
 • Visste du at god hormonbalanse er avgjørende for bra søvn?
 • Visste du at det kan være hormoner som gjør deg oppblåst?
 • Visste du at det ikke nødvendigvis er kjønnshormoner som er ansvarlig for menstruasjonsforstyrrelser, overgangsplager eller sexlyst?

I dette foredraget vil du høre om hva hormoner er og hvordan de virker. Dessuten hører du hvordan du selv kan påvirke hormonsystemet gjennom gode rutiner med

 • hvile
 • bevegelse
 • kosthold og
 • kraniosakralterapi

På kurset vil vi gi deg praktiske tips og enkle verktøy slik at du på egenhånd kan påvirke hormonbalansen med riktig mat, passe bevegelse og avspenning i hverdagen.

Pris: 350 kr

Hvem er vi

Som terapeut og ernæringscoach har vi i årevis jobbet med å hjelpe folk til bedre helse og velvære. Vår visjon er å dele vår kunnskap og erfaring med deg som er opptatt av et liv full av energi og glede. Vi gir deg en rekke råd om hvordan du kan få en kropp i balanse som du trives i og kan stole på slik at du kan eldes med glede.

Våre råd for hvordan skape god helse tar utgangspunkt i disse fire søylene:

 • kosthold
 • bevegelse
 • avspenning
 • søvn

Brigitte Proll

Brigitte har jobbet som terapeut i 30 år. I hennes behandlinger kombinerer hun elementer fra kraniosakralterapi, bindevevsteknikker, organmassasje, atlaskorrigering og mye mer.
I årenes løp har hun tatt mange forskjellige kroppsterapeutiske utdannelser, og kurs og videreutdanning fortsetter stadig.
Brigittes mange års erfaring gjør at hun kan tilpasse behandlingen til ditt behov.
Sammen med din indre motivasjon og gjennom å arbeide med både kropp og sinn, kan du oppleve positive endringer. Mange erfarer at de får blant annet nye krefter, mer energi, bedre søvn, velvære og ro.

brigitteproll.no
prollbrigitte@gmail.com

988 37 750

Ina Bergmann

Ina har en master i fysisk aktivitet og helse og er ernæringsveileder. Hun har i mange år jobbet innen folkehelse både med barn, voksne og eldre. I dag jobber hun som selvstendig næringsdrivende ernærings- og livsstilscoach.
Ina er overbevist om at gjennom enkle endringer i maten du spiser og hvordan du lever kan du oppnå mer energi og ekte livsglede. 
Å spise mer grønnsaker er det beste du kan gjøre for helsen din, og det kan smake helt fantastisk! Ina har alltid enkle, næringsrike og fargerike oppskrifter på lur og skal vise deg at det ikke krever mye tid eller evner for å lage mat fra bunnen som er bra for de gode tarmbakteriene dine.

inabergmann.com
inabergmann@icloud.com
915 69 42

Ta kontakt ved spørsmål.

Vi gleder oss til en hyggelig og inspirerende kveld i avslappet atmosfære,
hjertelig hilsen
Ina & Bri