Tarmhelse

Foredragsaften tirsdag 22. november

kl. 18:30

Ina bergmann og jeg fortsetter vår foredragsserie om «Bedre Tarmhelse». Hver foredragsaften har et nytt tema som ikke forutsetter at man har vært med tidligere. Temaet denne gangen er:

NEI TIL BETENNELSER!

Sted: Samfunnshus Vest, Røa, «Hjørnestue» i 2. etasje.

Tid: tirsdag 22. november 2022, kl. 18:30

Det blir ca. 60 minutter foredrag med diskusjon og mulighter for å stille spørsmål etterpå

Betennelseshemmende kosthold styrker immunforsvar, motvirker ulike symptomer og sykdom.

Vil vil bl.a. snakke om:

  • mat som en ny form for medisin
  • Spesifike matvarer og deres effekter
  • andre behandlingsformer
  • praktiske råd og oppskrifter alle kan følge

Man kan gå med «stille betennelse» i kroppen uten å være klar over det, noe som er ugunstig for helsen selv om det ikke er en sykdom i seg selv. Det kan svekke immunforsvaret noe som kan bidra til at man lettere får ulike infeksjoner. Det kan også gi mageproblemer, verking i muskler og ledd, hudproblemer og andre «plager». Mange har erfart at symptomer som dette forsvinner eller blir dempet ved et betennelseshemmende kosthold og ulike behandlingsformer som stryker tarmhelsen. Årsaken til betennelser kan ofte være en ubalanse i tarmfloraen da 70% av immunforsvaret sitter i tarmene. Fordøyelse er derfor viktig og vi vil snakke om hvordan vi kan hjelpe den både gjennom kosthold og behandling.

Pris: 350 kr.

Påmelding skjer ved å Vippse til 91569042 og skrive «tarmhelse» i meldingsfeltet.

Du kan også melde deg på ved å ringe meg på telefon 988 37 042.

Hvem er vi:

Som terapeut og ernæringscoach har vi i årevis jobbet med å hjelpe folk til bedre helse og velvære. Vår visjon er å dele vår kunnskap og erfaring med deg som er opptatt av et liv full av energi og glede. Vi gir deg en rekke råd om hvordan du kan få en kropp i balanse som du trives i og kan stole på slik at du kan eldes med glede.

Våre råd for hvordan skape god helse tar utgangspunkt i disse fire søylene:

  • kosthold
  • bevegelse
  • avspenning
  • søvn

Brigitte Proll

Brigitte har jobbet som terapeut i 30 år. I hennes behandlinger kombinerer hun elementer fra kraniosakralterapi, bindevevsteknikker, organmassasje, atlaskorrigering og mye mer.
I årenes løp har hun tatt mange forskjellige kroppsterapeutiske utdannelser, og kurs og videreutdanning fortsetter stadig.
Brigittes mange års erfaring gjør at hun kan tilpasse behandlingen til ditt behov.
Sammen med din indre motivasjon og gjennom å arbeide med både kropp og sinn, kan du oppleve positive endringer. Mange erfarer at de får blant annet nye krefter, mer energi, bedre søvn, velvære og ro.

brigitteproll.no
prollbrigitte@gmail.com

988 37 750

Ina Bergmann

Ina har en master i fysisk aktivitet og helse og er ernæringsveileder. Hun har i mange år jobbet innen folkehelse både med barn, voksne og eldre. I dag jobber hun som selvstendig næringsdrivende ernærings- og livsstilscoach.
Ina er overbevist om at gjennom enkle endringer i maten du spiser og hvordan du lever kan du oppnå mer energi og ekte livsglede. 
Å spise mer grønnsaker er det beste du kan gjøre for helsen din, og det kan smake helt fantastisk! Ina har alltid enkle, næringsrike og fargerike oppskrifter på lur og skal vise deg at det ikke krever mye tid eller evner for å lage mat fra bunnen som er bra for de gode tarmbakteriene dine.

inabergmann.com
inabergmann@icloud.com
915 69 42

Ta kontakt ved spørsmål.

Vi gleder oss til en hyggelig og inspirerende kveld i avslappet atmosfære,
hjertelig hilsen
Ina & Bri